Verhuur van audiovisuele apparatuur

Projectie, schermen, beeld, geluid, microfoons, opnameapparatuur

Audiovisuele apparatuur
en All inclusive AV pakketten

Alle audiovisuele middelen voor het volgen van een uitvaartdienst.

Om tijdens een uitvaartdienst alle aanwezigen de dienst te kunnen laten volgen, is de inzet van audiovisuele apparatuur een belangrijk hulpmiddel. Hierdoor wordt het voor niet aanwezigen ook mogelijk om de dienst te volgen.

Opname van zowel beeld als geluid behoren tot de mogelijkheden. Op de locatie zelf, maar ook elders. Het laatste doen wij middels Live Streaming.

Beeld / Video oplossingen

Voor beeldweergave, zowel in de zaal als op een andere locatie, maken wij gebruik van een vaste of bediende camera. Door het gebruik van een projector worden de opgenomen beelden live op een scherm weergegeven. Met name in grote zalen kan dit een uitkomst bieden voor mensen die slecht zicht hebben.

Geluidsoplossingen

Wanneer een zaal vanwege akoestische problemen niet optimaal is voor een goede verstaanbaarheid, zal een geluidset worden geplaatst. Deze installatie wordt voorzien van 1 of meerdere microfoons, bedraad of draadloos. De audio-installatie kan natuurlijk ook worden gebruikt voor het afspelen van muziek.

Het gesproken woord zal, indien gewenst, worden opgenomen waardoor dit op een later tijdstip door de nabestaanden kan worden teruggeluisterd.

Geluid voor buiten

Wanneer er tijdens de teraardebestelling iets wordt verteld en er een grote groep belangstellenden aanwezig is, kan goede verstaanbaarheid lastig zijn. Daarvoor bieden wij een mobiele geluidset met accu, voorzien van CD-speler en microfoon. Hierdoor kan iedereen het gesproken woord verstaan, eventueel aangevuld met muziek.

All inclusive AV pakketten

In de online bestelomgeving bieden wij 6 All inclusive AV pakketten aan. Hierdoor wordt bestellen eenvoudig, snel en overzichtelijk.

Audiovisuele apparatuur voor uw klanten?

Wij worden graag uw mediapartner zodat wij u snel, flexibel en voordelig kunnen voorzien van onze media diensten. Bel ons voor een kennismakingsafspraak.

Bel ons op 0346 83 50 88

Aanvragen via e-mail

10 + 5 =