Verhuur & verkoop van audiovisuele apparatuur

Projectie, schermen, beeld, geluid, microfoons, opnameapparatuur

audiovisuele apparatuur uitvaart

Professionele audiovisuele diensten voor uitvaarten

Bij het faciliteren van uitvaartdiensten is audiovisuele apparatuur van onschatbare waarde. Het stelt ons in staat om de dienst te delen met alle aanwezigen, zelfs wanneer zij niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

 

Bijzondere uitvaartlocaties

Om een afscheid nog meer betekenis mee te geven wordt regelmatig voor een bijzondere locatie gekozen om de ceremonie te houden. Deze locaties brengen op audio- en visueel vlak vaak andere uitdagingen met zich mee. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij voor elk type locatie de juiste oplossing bieden.

 

Opnemen van beeld en geluid

We bieden mogelijkheden voor het opnemen van zowel beeld als geluid, dit voor zowel ter plaatse als voor gasten die elders aanwezig zijn. Dit laatste realiseren we met behulp van Live Streaming-technologie.

 

Beeld- en videopresentaties

Voor beeldpresentaties, zowel in de zaal als op externe locaties, maken we gebruik van vaste of bediende camera’s. Projectieapparatuur wordt ingezet om de live opgenomen beelden op een scherm te tonen. Vooral in grote zalen is dit van onschatbare waarde voor mensen met beperkt zicht op de dienst. Wij maken gebruik van de stijlvolle en minimalistische standaarden van TVStand. 

 

Geluidsverbeteringen

Indien akoestische uitdagingen de verstaanbaarheid in een zaal bemoeilijken, installeren we geluidsapparatuur. Deze installatie is uitgerust met één of meerdere microfoons, waarbij dit zowel bedraad als draadloos kan. Naast het versterken van gesproken woorden kan de audio-installatie ook voor muziekweergave worden gebruikt. Op verzoek nemen we de gesproken woorden op, zodat nabestaanden deze op een later moment kunnen nog eens kunnen beluisteren.

 

Geluid voor buitenlocaties

Bij buitenplechtigheden met een groot publiek kan goede verstaanbaarheid een uitdaging zijn. Daarom bieden we ook een mobiele geluidsset op accu, inclusief een audio-speler en microfoon. Hierdoor kan iedereen de gesproken woorden duidelijk horen, eventueel aangevuld met passende muziek.

 

All-inclusive AV Pakketten

In onze online omgeving bieden we diverse all-inclusive pakketten aan. Hierdoor wordt het regelen van de juiste diensten eenvoudig, snel en overzichtelijk.

Audiovisuele apparatuur voor uw ceremonie?

Zoek niet verder! Wij staan als partner voor u klaar en we garanderen u altijd een snelle, flexibele, en kosteneffectieve oplossing.

Telefoonnummer voor kennismaking: 0346 835088

Aanvragen via e-mail

13 + 13 =