Presentaties in overeenstemming met uw draaiboek

Creatie en bediening tijdens de dienst

Het samenbrengen van beeldmateriaal en muziek.

Tijdens iedere uitvaart speelt muziek en beeld een belangrijke rol. In vaak een kort tijdsbestek moeten foto’s en muziekstukken verzameld worden en samen tot één geheel gemaakt worden. De foto presentaties zijn een vaak onderschat specialisme waarin wij u kunnen ondersteunen. Wij nemen de verzameling en verwerking voor én de bediening tijdens een ceremonie volledig uit handen. Zo kan iedereen doen waar zij het beste in is.

Samenstellen van een gedenkwaardige herinneringspresentatie

In het samen met nabestaande samengestelde draaiboek staan naast de muziekstukken, rituelen en sprekers meestal ook de tijden opgenomen. De verschillende tijdsintervallen of sprekersmomenten worden in zelf samengestelde presentaties vaak over het hoofd gezien. Iets wat u als uitvaartondernemer vaak veel extra tijd kost om recht te zetten. Het creëren van een ontroerende herinneringspresentatie is nu eenmaal zorgvuldig werk. Het audiovisuele begeleiding team van Uitvaart Mediapartners zorgt dat de aangeleverde foto’s, video’s en muziekstukken altijd in overeenstemming zijn met uw draaiboek. Ook zorgt het team ervoor dat de beelden in het juiste tempo getoond te worden waardoor aanwezigen in alle rust de beelden tot zich kunnen nemen. Indien gewenst kunnen wij ook voor tijdens het samen zijn na afloop schermen plaatsen met daarop het geheel aan ontvangen beelden doorlopend getoond.

Muzikale momenten zorgen voor een emotionele impact

Het belang van het kiezen van de juiste muziek tijdens een uitvaart is groot. In onze ervaring komt het met regelmaat voor dat van doorgegeven titels uiteindelijk toch verkeerde versies van nummers geselecteerd worden. Dit bijvoorbeeld door de vele versies van nummers die bestaan, waarbij de kans hierop de afgelopen jaren alleen maar groter is geworden. Een verkeerd gekozen nummer heeft uiteraard impact op de beleving en emoties bij nabestaanden. Onze werkwijze zorgt ervoor dat deze misverstanden voorkomen worden en zowel het beeld als het geluid aan alle verwachtingen voldoen.

Technische aspecten van de presentatie

Naast de creatie van de presentatie is er ook sprake van de technische kant van de presentatie. Denk daarbij aan de benodigde apparatuur, de bediening, het afspelen van media en het veiligstellen van de presentatie voor toekomstig gebruik of delen met nabestaanden. Ons team is zeer ervaren in het uitvoeren van deze audiovisuele begeleiding. Meer daarover leest u hier.

Professionele presentaties?

Zoek niet verder! Wij staan als partner voor u klaar en we garanderen u altijd een snelle, flexibele, en kosteneffectieve oplossing.

Telefoonnummer voor kennismaking: 0346 835088

Aanvragen via e-mail

4 + 14 =