Live Streaming,
Als niet iedereen aanwezig kan zijn.

Live meekijken op computer, tablet of smartphone.

Uitvaartceremonie online bijwonen

Bij uitvaarten kunnen genodigden op afstand deelnemen aan de afscheidsdienst.

Uitvaartceremonie meekijken en terugkijken

Voor dierbaren die niet aanwezig kunnen zijn bij een uitvaartdienst, kan via livestream de afscheidsdienst op eigen locatie bekeken worden. Dit kan via een computer, telefoon of tablet in eigen huis, ook als dit buiten Nederland is. De dienst wordt opgenomen en kan na afloop ook teruggekeken worden.

Livestream voor belangstellenden

De uitvaartdienst kan live meegekeken worden. Belangstellenden ontvangen een link naar de videobeelden. Deze link kan bijvoorbeeld op de rouwkaart vermeld worden.

Livestream van uitvaartdienst

Op locatie bij de afscheidsceremonie zijn wij aanwezig om alles voor de livestream volledig te verzorgen.

Film van afscheidsceremonie

Na de livestream kan van de gefilmde ceremonie een afscheidsfilm gemaakt worden. Niet alleen de uitvaartdienst zelf, maar ook andere momenten op die dag kunnen gefilmd worden om in de afscheidsfilm op te nemen.

Voor elke vraag en vrijblijvend advies kunt u ons 24/7 bellen op 06 21256676


Live meekijken & later terugkijken.

Het volgen van de dienst kan ‘live’ maar ook ‘on demand’ worden gedaan, waarbij de kijker zelf bepaald wanneer er gekeken wordt. Ook is het mogelijk om de opname van de dienst op USB-stick te ontvangen en op een later tijdstip terug te kijken.

Om Live streaming te kunnen uitvoeren zijn op locatie de 2 volgende punten van belang;

  • Er is een stroompunt aanwezig voor de apparatuur.
  • Een internetverbinding is niet noodzakelijk maar wel gewenst, draadloos of bedraad.

Bij het ontbreken van een internetverbinding bieden wij de uitkomst: het leveren van een 4G-verbinding. De Live stream wordt via het draadloze netwerk van een telecomprovider (hetzelfde netwerk waar de mobiele telefoon gebruik van maakt) naar een satelliet gestuurd en komt vanaf daar beschikbaar op het internet. Voorwaarde is wel dat er op locatie voldoende 4G-dekking beschikbaar is!

De camera voor Live streaming wordt op 1 vast punt geplaatst en zal vanaf daar de dienst registreren. Omdat we gebruik maken van een op afstand bedienbare camera is het mogelijk om tijdens de dienst de camera te bedienen, waardoor de live stream een stuk dynamischer wordt.

Vanuit de camera gaat het signaal naar een decoder. Vanuit daar wordt het beeld via de internetverbinding naar buiten gestuurd. Ook kan het beeld worden opgenomen en in een andere ruimte worden vertoond op een videoscherm.

Livestream compleet verzorgd

Onze dienstverlening is specifiek voor uitvaartceremonies.
Voor uitvaartbegeleiders en nabestaanden zijn wij 24/7 bereikbaar.

Reinier van Zoeren 06 21256676

Aanvragen via e-mail

7 + 3 =