Live streaming, als niet iedereen aanwezig kan zijn.

Live meekijken op computer, tablet of smartphone.

Online bijwonen van uitvaartceremonies

Bij uitvaarten is het dankzij onze diensten mogelijk voor genodigden om op afstand deel te nemen aan de afscheidsdienst door middel van een live streaming.

 

Uitvaartceremonie live bekijken en herbeleven

Voor dierbaren die niet fysiek aanwezig kunnen zijn bij een uitvaartdienst, bieden wij de mogelijkheid om de afscheidsdienst live te volgen vanuit hun eigen vertrouwde omgeving. Dit kan eenvoudig via een computer, telefoon of tablet, ongeacht hun locatie, zelfs als ze zich buiten Nederland bevinden. Voor deze live streaming ontvangen zij een speciale link die bijvoorbeeld op de rouwkaart kan worden vermeld. Bovendien wordt de dienst opgenomen en kan deze na afloop opnieuw worden bekeken.

 

Professionele livestreaming van uitvaartdiensten

Op de locatie van de afscheidsceremonie zijn onze experts aanwezig om de volledige livestreamervaring te verzorgen.

 

Afscheidsfilm van de ceremonie

Na de afscheidsdienst kan een film worden samengesteld met de opgenomen beelden van de ceremonie. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen de uitvaartdienst zelf, maar ook andere betekenisvolle momenten van die dag voor later vast te leggen in een mooie herdenkingsfilm.

 

24/7 Bereikbaar voor vragen en advies

Voor al uw vragen en vrijblijvend advies zijn wij 24/7 beschikbaar. Neem gerust contact met ons op via 0346 835088

Live uitvaart streaming & on-demand terugkijken

Bij het volgen van de uitvaartdienst bieden we flexibiliteit, zowel voor live weergave als voor on-demand toegang. Kijkers hebben de vrijheid om zelf te bepalen wanneer ze de dienst willen bekijken. Bovendien bestaat de mogelijkheid om de opname van de dienst digitaal of op een USB-stick te ontvangen, zodat deze op een later moment bekeken kan worden.

 

Belangrijke overwegingen voor live streaming op locatie

Om succesvol live te streamen op locatie, zijn de volgende twee punten van essentieel belang:

  1. Beschikbaar stroompunt: Zorg ervoor dat er een stroompunt beschikbaar is voor de benodigde apparatuur.
  2. Internetverbinding: Hoewel niet strikt noodzakelijk, is een internetverbinding sterk aanbevolen, zowel draadloos als bedraad.

 

Oplossing bij ontbreken van een internetverbinding

Indien er geen internetverbinding beschikbaar is, bieden wij een oplossing door een 4G-verbinding te leveren. De live stream wordt verzonden via het draadloze netwerk van een telecomprovider en beschikbaar gesteld op het internet. Het is wel van belang dat er voldoende 4G-dekking op de locatie aanwezig is.

 

Dynamische live streaming met afstand-bedienbare camera

Onze live stream camera wordt op een vast punt geplaatst en zal van daaruit de dienst registreren. Dankzij een op afstand bedienbare camera is het mogelijk om tijdens de dienst de camerapositie aan te passen, wat zorgt voor een dynamische live stream.
Het opgenomen signaal van de camera wordt doorgestuurd naar een decoder, die het beeld via de internetverbinding naar buiten stuurt. Tevens kan het beeld worden opgenomen en bijvoorbeeld in een andere ruimte worden weergegeven op een videoscherm.

Volledig verzorgde livestream?

Zoek niet verder! Wij staan als partner voor u klaar en we garanderen u altijd een snelle, flexibele, en kosteneffectieve oplossing.

Telefoonnummer voor kennismaking: 0346 835088

Aanvragen via e-mail

8 + 6 =