Video- & fotoproductie

Afscheidsfilm van dierbare momenten op de dag van afscheid

De uitvaart laten filmen of fotograferen

En eventueel laten verwerken tot een film of fotopresentatie.

Wij bieden de mogelijkheid om de uitvaartdienst ‘live’ en ‘on demand’ waar dan ook te kunnen volgen middels Live Streaming.

Ook is het mogelijk om een professionele video- of fotoproductie te laten maken. Bijvoorbeeld wanneer de nabestaanden geen gebruik willen/kunnen maken van het internet of de voorkeur geven aan een ‘echte’ video die ze kunnen bewaren en bekijken wanneer ze willen.

Onze representatieve cameraman/vrouw of fotograaf maakt voor, tijdens en na de dienst videoopnames of foto’s. Deze worden na afloop tot een waardevolle compilatie gemonteerd, zodat de video- of fotoproductie na de uitvaart in alle rust nog eens teruggekeken kan worden.

Een video- of fotoproductie is niet alleen geschikt voor de nabestaanden maar ook voor diegenen die, om welke reden dan ook, niet fysiek aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart. Bijvoorbeeld voor familieleden in het buitenland of voor hen die vanwege zwangerschap of ziekte het huis niet kunnen verlaten. Zij kunnen dan op een later tijdstip de video- of fotoproductie op hun gemak bekijken.


Kiezen de nabestaanden liever voor het ‘live’ registreren van de uitvaartdienst, klik dan hier.

Een prachtige herinneringsfilm, bestaande uit 42 foto’s van de overledene, om tijdens de dienst te vertonen? Klik dan hier.

Videoproductie afscheidsfilm

Uitgebreide compilatie van filmopnames en foto’s; de ceremonie en andere momenten rondom afscheid in uw nabije omgeving, of op plekken van bijzondere herinneringen.

Reinier van Zoeren 06 21256676
Voor elke vraag en vrijblijvend advies kunt u 24/7 contact opnemen.

Contact via e-mail

14 + 11 =