Over ons

Bij afscheid staan wij uitvaartbegeleiders en nabestaanden bij, met de complete verzorging van onder meer; online deelnemen aan uitvaarten en herinneringsfilms om tijdens de ceremonie of later te bekijken.

Uitvaartmediapartners.nl is een label dat is opgericht door verschillende ondernemers die werkzaam zijn in de audiovisuele-, ICT- en mediasector.

Met elkaar hebben wij een product- en dienstenpakket dat bestaat uit live streaming oplossingen, fotografen, opnameapparatuur, schermen, beamers, speakers voor binnen en buiten, microfoons, cameramensen, computers en nog heel veel meer.

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat het bedienen van de uitvaartbranche specifieke voorwaarden met zich meebrengt; Medewerkers moeten representatief zijn, apparatuur moet netjes en bescheiden zijn, maar belangrijker: er moet razendsnel en zorgvuldig geschakeld worden.

Hierom besloten wij een team samen te stellen dat zich uitsluitend bezig houdt met het bedienen van de uitvaartbranche. Een ervaren team dat er verzorgd uitziet, begripvol en geduldig is en bescheiden op de achtergrond kan werken.

Als uw mediapartner zijn wij het enige aanspreekpunt dat u nodig heeft om u snel, makkelijk, betrouwbaar, compleet en voordelig te voorzien van álle denkbare audiovisuele-, ICT- of mediadiensten.

De werkwijze:

  • U kunt online uw bestellingen plaatsen op een afgeschermd deel van de website. Op dit afgeschermde deel kunt u ook alle prijzen vinden.
  • Als partner krijgt u op ál onze producten en diensten een kortingspercentage dat oploopt naar mate u regelmatiger gebruik maakt van onze diensten.
  • U ontvangt persoonlijke inloggegevens om de bestelling op elk gewenst moment te kunnen plaatsen.
  • Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor vragen of het plaatsen van bestellingen.
  • 7 dagen per week is er een medewerker beschikbaar om een uitvaart audiovisueel te ondersteunen.
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Voor uw gemak leveren wij audiovisuele totaal-pakketten met all inclusive prijzen. (incl. Bediening, transport etc.)
  • Alle diensten onder 1 dak; U hoeft dus niet contact te onderhouden met meerder leveranciers, dat doen wij.
  • Bel Reinier van Zoeren 06 21256676

Wilt u meer informatie?

14 + 1 =