Voor professionele video- en/of fotoproducties

Uitvaartplechtigheid vastleggen op film of foto’s

Uitvaartfoto en -videografie

Overweegt u om de uitvaartplechtigheid vast te leggen op film of foto’s en wilt u dit eventueel laten verwerken tot een gedenkwaardige film of fotopresentatie? Middels onze video- of fotoproductie bieden wij uitgebreide mogelijkheden om deze belangrijke momenten te documenteren en te delen, zowel live als ‘on demand’.

Live streaming van uitvaartdiensten

Bij ons heeft u de optie om de uitvaartdienst live te laten volgen, ongeacht waar diegene zich bevindt. Dit dankzij ons complete live streaming-aanbod. U kunt de dienst laten bijwonen terwijl deze plaatsvindt of op een later moment laten bekijken. Dit geheel afhankelijk van de voorkeur van uw klanten. Meer over live streaming vindt u hier.

Professionele video- en fotoproducties

Wilt u een professionele video- of fotoproductie laten maken? Deze oplossing is ideaal voor nabestaanden die geen gebruik willen maken van internet of de voorkeur geven aan een tastbare herinnering in de vorm van een video. Zij kunnen deze bewaren en op elk gewenst moment kunnen bekijken.
Onze ervaren cameramensen en fotografen leggen de gebeurtenis vast voor, tijdens en na de dienst. Na afloop worden deze opnames zorgvuldig samengevoegd tot een waardevolle compilatie, waardoor u de video- of fotoproductie op een rustig moment kunt herbeleven.

Toegankelijk voor iedereen

Een video- of fotoproductie is niet alleen bedoeld voor nabestaanden, maar ook voor degenen die om welke reden dan ook niet fysiek aanwezig kunnen zijn bij de uitvaart. Denk aan familieleden in het buitenland, personen met beperkte mobiliteit door zwangerschap, ziekte of andere redenen. Zij kunnen op hun eigen manier en in alle rust de video- of fotoproductie bekijken, zodat ook zij deel kunnen uitmaken van dit gedenkwaardige moment.
Laat ons uw uitvaartdienst op een betekenisvolle en toegankelijke manier vastleggen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw wensen te bespreken.

Professionele video- en fotoproducties?

Zoek niet verder! Wij staan als partner voor u klaar en we garanderen u altijd een snelle, flexibele, en kosteneffectieve oplossing.

Telefoonnummer voor kennismaking: 0346 835088

Aanvragen via e-mail

5 + 7 =